Retourneren

Voor alle aankopen bij Qrazy Shirts garanderen wij in aanvulling op het wettelijk herroepingsrecht van 14 dagen, zonder enige opgaaf van redenen. Het artikel dient stevig worden verpakt, indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking, aan ons verzonden te worden. Wij vragen u ook het pakket terug te sturen in een zo oorspronkelijk mogelijk staat en onbeschadigd. Wij storten zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen uw geld terug op het door u opgegeven rekeningnummer inclusief het verzendkosten.
Maak Gebruik Van Onze Retour Service Online
Maak via deze onderstaande link gebruik van onze online retour service: • Qrazy Shirts Retour Shipping Portal • Hoe moet ik mijn bestelling retourneren?
  1. U kunt Uw bestelling retour sturen naar ons retour adres:
   Atoomweg 10 - Unit 140 DPF
   9743 AK Groningen
   The Netherlands (EU)  2. Gaarne vermelden bij adressering: T.A.V.: Retour Afdeling .

  Meer over het retourneren van de bestelling weten? Raadpleeg dan onze Algemene voorwaarden.  Gevolgen van de herroeping
  Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

  U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

  De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

  U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen."