Skip to content

“Hoe iets kleins groot werd”

– Guzz en Henk (founders)

Het verhaal achter Qrazy Shirts...

In 2011 waren het in eerste instantie twee vrije geesten en tevens pioniers in de wereld van T-Shirts en het online verkopen van T-Shirts die de krachten (opnieuw) bundelden, en zo kwamen met het idee voor Qrazy Shirts. Sinds de oprichting van Qrazy Shirts in januari 2013 zijn wij met veel enthousiasme en passie bezig om onze klanten de aller tofste, grappigste en leukste shirts met fantastische opdrukken te leveren. We hebben ons in de afgelopen jaren ontwikkeld tot dé specialist op het gebied van T-Shirts en Bedrukte Shirts of andere Textiel en zijn trots op de duizenden tevreden klanten die door de jaren heen al een shirt bij ons hebben aangeschaft.

Ons huidige team beschikt gezamenlijk over meer dan 50 jaar aan keiharde ervaring in het ontwerpen, bedrukken en online verkopen van shirts en bedrukte textiel. Om ons uitgebreide assortiment van prints (dat nu al pakweg uit 1000 verschillende ontwerpen bestaat) voor meer mensen bereikbaar te maken, hebben we qrazyshirts.nl ooit opgezet. Wij hebben altijd ons uiterste best gedaan het U als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarnaast zullen wij altijd proberen U als klant de hoogst mogelijke service te bieden.

Wij vinden dat u als klant Uw bestelling zo snel mogelijk moet ontvangen. Wij hebben daarom ons systeem zodanig ontwikkeld, dat als u voor 16:00 uur de bestelling plaatst, wij de navolgende werkdag nog de levering zullen proberen te verzorgen. Ondanks dat wij een grote voorraad houden, die wekelijks wordt aangevuld, kan het natuurlijk voorkomen dat een bepaald product niet op voorraad is. Om u in dat geval zo goed mogelijk van dienst te zijn, wordt u tijdig op de hoogte gesteld van de levertijd.

Kijkt U vooral rustig rond in onze online winkel en laat u inspireren bij het vinden van de juiste shirts. Vindt precies het juiste shirt met de juiste oprdruk, die U persoonlijk helemaal blij en vrolijk maken. qrazyshirts.nl is er voor U en heeft U vragen over de website of een product dan kunt U altijd een beroep doen op onze vakkennis en ervaring en Uw vraag of opmerking versturen via het contactformulier.


Veel plezier bij het winkelen in onze webwinkel!
Het team van qrazyshirts.nlBedrijfsgegevens:Qrazy Shirts
Telefoon: +31(0)644063075


Met persvragen (LOL) kunt u altijd contact opnemen met de afdeling persvoorlichting 😉 via info(at)qrazyshirts.nl

Met alle overige vragen kunt U ‘gewoon’ terecht bij de klantenservice van Qrazy Shirts

QrazyShirts.nl – Gekker gaat het niet worden!

Atoomweg 10 – Unit 104 DPF
9743AK Groningen

Custom Preloader