Betaalmogelijkheden

Je wilt snel en veilig betalen? Kies uit één van de volgende betaalmogelijkheden:

iDeal

Betalen via iDeal is snel en simpel. Je betaling wordt direct, eenvoudig en veilig uitgevoerd. Na je keuze voor iDeal als betaalmethode kan je je bank selecteren. Vervolgens kan je inloggen met je accountgegevens van je bank.De gegevens van de betaling worden automatisch ingevuld en als de gegevens kloppen kan je de betaling goedkeuren. Na de goedkeuring keer je terug naar de website van Qrazy Shirts.

Overboeking

Indien je kiest voor een overboeking als betaaloptie, dan dien je na ontvangst van de bestelbevestiging het bedrag binnen 7 dagen over te maken. De verwerking van je betaling, afhankelijk van je bank, duurt 2-4 werkdagen. Na ontvangst van de betaling zullen wij je bestelling zo snel mogelijk versturen. Indien je een bestelling terugstuurt, storten wij het aankoopbedrag op de bankrekening waarmee de overboeking is gedaan.

Paypal

Indien je wilt betalen via PayPal word je tijdens het bestelproces naar de website van PayPal geleid. Als je al klant bent bij PayPal dien je in te loggen met je gebruikersgegevens. Als je geen klant bent bij PayPal dien je een account te openen via de website van PayPal . De stappen hiervoor worden duidelijk aangegeven op de website van PayPal (https://www.paypal.com/).
Vervolgens kan je op de website van PayPal de betaling vrijgeven. Bij eventuele retouren wordt het bedrag terugbetaald aan de Paypal rekening.

Creditcards

Indien je kiest voor een betaling met je creditcard kan je bij Qrazy Shirts veilig betalen doordat je gegevens via SSL worden versleuteld en verstuurd.
Wij accepteren Mastercard, American Express, Visa en Maestro. Indien een bestelling wordt geretourneerd, wordt het aankoopbedrag teruggestort op je creditcard rekening.

Achteraf betalen (Billink)

Indien je kiest voor de betaalmogelijkheid achteraf betalen zal Billink de kredietwaardigheid van jouw gegevens controleren. Indien je hiervoor niet in aanmerking komt, keer je terug naar onze website en kan je voor een andere betaalmethode kiezen.
Indien je wel een goedkeuring hebt van Billink wordt je bestelling verwerkt en uitgeleverd. Qrazy Shirts zal je bestelling versturen en van Billink ontvang je een factuur die je binnen 14 dagen dient te voldoen.
Indien je bestelling niet naar wens is en wordt geretourneerd naar ons, dan zal Billink de retouren verrekenen.

MisterCash

Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken van België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België. Voor jou als Belgische klant biedt Qrazy Shirts Mister Cash als betaling methode aan om je aankopen direct te kunnen betalen in een voor jouw vertrouwde bankomgeving.